MEDICAL & SAFETY

Binnen de organisatie Julius Clinical is er een aparte afdeling welke gericht is op farmacovigilantie. Dit betreft het vakgebied waarin het bewaken van de veiligheid van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medical devices kritisch gevolgd word. De centrale vraag is daar altijd: Is er een balans tussen de positieve effecten en ongewenste neveneffecten van de te onderzoeken geneesmiddelen en/of voedingssupplementen?

De afdeling Medical & Safety bewaakt deze en is verantwoordelijk voor het op medisch en farmacovigilantie  gebied ondersteunen van de diverse onderzoeksprojecten binnen de organisatie. Tevens is het team verantwoordelijk voor het op wetenschappelijke wijze verwerken, evalueren, opvolgen en rapporteren van ongewenste neveneffecten die gemeld worden in de onderzoeksprojecten. Belangrijk hierbij is dat de patiĆ«nt centraal staat!

In het team zijn Safety Artsen, Safety Officers en een Safety Specialist werkzaam. Ieder met een eigen taak en functie, maar allen met het zelfde doel: de veiligheid van patiƫnten te bewaken!

×

Wijzig afbeelding

Klik of sleep hier uw nieuwe afbeelding naartoe


Afbeeldingen op de server