LHV Huisartsbeurs 2018

Gepubliceerd op 17 april 2018

Doelstelling van de Huisartsbeurs 2018 : “ Op een positieve en energieke manier invulling te geven aan de pijlers informatie, inspiratie en educatie”.

Met de Huisartsenbeurs brengt de LHV de laatste ontwikkelingen op het gebied van de huisartsenzorg dichterbij haar leden. De Huisartsenbeurs is een unieke eendaagse congresbeurs waarbij kennis, kunde , ervaring, producten en diensten op het gebied van de huisartsenzorg wordt gedeeld. De papieren beurscatalogus maakte plaats voor een handige app, waar ruim 1.600 bezoekers gebruik van maakten.

Méér dan 3.500 bezoekers , m.n. huisartsen en praktijkmedewerkers kwamen zaterdag 7 april 2018 naar de LHV Huisartsbeurs  voor een dag vol informatie, inspiratie en training. Julius Clinical was daarbij met een gloednieuwe stand!   De Primary Care Liaisons: Nathalie Groetelaers, Aline Veurink-Westrik en Ellen Ijlstra hebben Julius Clinical vertegenwoordigd en er is ruim aandacht besteed aan een nieuw onderzoek op het gebied van COPD en de alcoholstudie. Bezoekers van de stand  hadden studie inhoudelijk gerichte vragen en hieruit voortvloeiend  kwamen ook weer nieuwe PCRN inschrijvingen tot stand.  Daarnaast hebben we ook veel huisartsen en praktijkmedewerkers die al deel uitmaken van het PCRN netwerk bij de stand van Julius Clinical mogen ontvangen. Erg leuk om zo veel bekende gezichten te zien! Dr. Alfred Sachs, PI van de COPD studie, werd door huisartsen herkend wat aanleiding gaf om een gesprek aan te gaan met de liaisons om van gedachten te wisselen over dit onderzoek. We kijken terug op een dynamische en positieve LHV beurs, waarbij wetenschappelijk onderzoek in de éérste lijn weer volop  in de schijnwerpers heeft gestaan en verdere naamsbekendheid voor Julius Clinical is verworven!