OVER JULIUS CLINICAL

Julius Clinical is een onafhankelijk Academische  Research Organisatie (ARO). Wij zijn ontstaan vanuit het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde. Het Julius Centrum is één van de 11 divisies binnen het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht).

Door de academische expertise en (internationale) kennisnetwerken is Julius Clinical in staat om actief betrokken zijn bij het ontwerp, de uitvoering en interpretatie van klinisch onderzoek.

Julius Clinical heeft meer dan 50 onderzoeken afgerond met expertise in zowel door de onderzoeker geïnitieerde studies als door de industrie gesponsorde studies. Meer dan 130.000 patiënten zijn geïncludeerd in studies in 39 landen over de hele wereld, met vernieuwende geneesmiddelen in een breed scala van therapeutische gebieden, waaronder infectieziekten, hart- en vaatziekten, metabole ziekten en ziektes aan het centrale zenuwstelsel (CZS).

Wij richten ons bij voorkeur op onderzoek dat een waardevolle bijdrage levert aan de medische praktijk en aan de gezondheid van patiënten. 

Meer weten over Julius Clinical en wat wij doen? 
​Lees meer op onze website of bekijk onze korte video!

×

Wijzig afbeelding

Klik of sleep hier uw nieuwe afbeelding naartoe


Afbeeldingen op de server